Sportprestaties

Sport kaarten voor winnaars vind je op Hallmark.nl.

 

Kaarten per pagina:

Feliciteer en motiveer met een sport kaart

Hallmark heeft een grote collectie kaarten voor sportfanaten. Met een kaart feliciteer je de kampioen met zijn topprestatie en geef je hem een mooie pluim. Leuk als je kleinzoon kampioen is geworden of je kleindochter een hele belangrijke wedstrijd heeft gewonnen. Maar natuurlijk is winnen niet het allerbelangrijkst. Daarom hebben we ook kaarten voor sporttoppers die het gewoon hartstikke goed doen en kaarten om sportievelingen succes te wensen. Verder vind je hier ook sport kaarten voor genieters van sport. Leuk om te versturen aan je sportmaatjes ter motivatie of om ze uit te nodigen voor een volgende sportsessie. Bekijk ook eens onze collectie succes/goed gedaan of verstuur een compliment.

Sport kaarten voor kampioenen

Veel van de kaarten uit onze sportcollectie kun je persoonlijk maken. Bijvoorbeeld met een foto van het winnende team of een stoere actie tijdens de kampioenswedstrijd. Op sommige kaarten kun je ook de naam van de winnaar aanpassen op de voorkant van de kaart, zodat je hem, haar of het hele team extra persoonlijk kunt feliciteren. Bovendien heeft de winnaar zo altijd een mooie herinnering aan die goede prestatie. Wil je jouw kampioen op extra originele wijze verrassen? Verstuur dan een XL-kaart óf stuur een leuk cadeau mee ter felicitatie én motivatie.

Vier de overwinning met een sport kaart

Je kunt je natuurlijk alleen je beste vriend, vriendin, zoon, dochter of kleinkind succes wensen en feliciteren, maar je kunt ook het hele team aanmoedigen met een sport kaart. Bijvoorbeeld als je coach bent van een stel toppers of als jij je teamgenoten succes wil wensen of wil bedanken voor het seizoen. Feliciteren en succes wensen doe je heel gemakkelijk met de kaarten van Hallmark. In het bestelproces kun je meerdere adressen opgeven voor je kaarten. Afrekenen is heel gemakkelijk en veilig online op de manier die je zelf prettig vindt en wij zorgen voor snelle verzending per post.