Menu
Nog 15 uur en 32 minuten tot de volgende lichting

Vaderdag kaarten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Leuke vaderdagkaarten voor de liefste en grappigste vaders!

Bij Hallmark maak je de leukste vaderdagkaarten eenvoudig online. Verras je vader, opa of andere lieve vaders op Vaderdag met een leuke verrassing op de deurmat: een originele vaderdagkaart met persoonlijke tekst. Er staat een breed en speciaal assortiment klaar voor alle soorten vaders. Voor de vaders die fan zijn van voetbal, vaders die het liefst de hele zomer achter de BBQ staan, de doe-het-zelf vaders en ook voor de humoristische vaders. En natuurlijk vergeten we ook de opa’s niet! Vind je het moeilijk om een kaart uit te kiezen? Neem dan ook een kijkje bij onze best verkochte vaderdagkaarten. Welke kaart je ook kiest, het wordt een prachtige verrassing! Wil je iemand anders verrassen? Neem dan ook eens een kijkje bij al onze andere wenskaarten.

Inspiratie voor jouw vaderdagkaart

Vaderdag is de dag om je vader te verwennen en in het zonnetje te zetten met een echte Hallmark kaart. Het ontvangen van een kaart is al een cadeautje op zich. Maar je maakt je vaderdagkaartje extra persoonlijk door het toevoegen van decoraties en een mooi gedicht of lief versje voor vader. We begrijpen als geen ander, dat een leuke tekst best lastig kan zijn. Daarom hebben wij een speciale Vaderdag inspiratiepagina. Op deze pagina vind je kant-en-klare-teksten voor jouw vaderdagkaart. Wil jij je vader een extra grote verrassing bezorgen op Vaderdag? Verstuur dan een (X)XL vaderdagkaart. Papa’s verdienen elke dag een kaartje, maar speciaal op Vaderdag!

Verras jouw vader op Vaderdag 2017

Wil jij jouw rots in de branding bedanken voor alles wat hij doet? Verras hem dan met een kaart én een fantastisch vaderdagcadeau. Je maakt eerst je kaart en daarna kun je gemakkelijk je cadeau toevoegen. Voor jong en oud, voor elke vader hebben we wat te bieden. Je vader verrassen met een bierpakket, een kookboek, bonbons of heel veel andere leuke vaderdagcadeaus? Bekijk ze allemaal! 18 juni is het zover, dan worden alle papa’s met liefde overrompeld met originele vaderdagkaarten en vaderdagcadeaus. Zet je Vaderdag verrassing voor 18 juni nu alvast klaar en de bezorgdag die bepaal jij!