Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

De mooiste valentijnskaarten

Liefde is het mooiste wat er is en daarom mag je Valentijnsdag zeker niet vergeten. 14 februari is dé dag van de liefde. Op deze dag mag jij je liefde tonen aan je partner, beste vriendin, de leukste zus of de liefste persoon die jij kent! Liefde gaat dan wel door de maag maar ook door de brievenbus! Verstuur daarom de mooiste valentijnskaart naar jouw geliefde en verras hem of haar op deze speciale dag. Bij Hallmark vind je online de mooiste wenskaarten en de meest grappige, liefste en romantische valentijnskaarten. Met een liefdevolle boodschap via Hallmark.nl kan de dag van jouw geliefde niet meer stuk.

Liefde gaat door de brievenbus

Online een valentijnskaart versturen is nog nooit zo makkelijk geweest. Kies jouw favoriete ontwerp en schrijf in de kaart een persoonlijke boodschap voor jouw geliefde. Geef het adres op, kies de verstuurdatum en wij regelen voor jou de rest. Valentijnskaarten sturen is een kleine moeite met een groot effect. Want hoe leuk zou jij het vinden om op Valentijnsdag onverwachts per post bericht te krijgen van jouw geliefde, beste vriend of misschien wel een anonieme liefde? Wil je jouw geliefde nog groter verrassen? Kies dan voor een leuk valentijnscadeauvalentijnscadeau! Een mooie bos bloemen of overheerlijke chocolade, bij Hallmark vind je voor iedere Valentijn het perfecte cadeau. Want hoe leuk zou jij het vinden om op Valentijnsdag onverwachts per post verrast te worden door jouw geliefde, beste vriend of misschien wel een anonieme liefde? Iemand nog grootser verrassen? Bij Hallmark kun je ook een grote valentijnskaart versturen. Kies dan voor XL of XXL bij het samenstellen van je kaart.

Je valentijnskaart direct versturen

Wil je jouw geliefde echt verrassen op Valentijnsdag? Stuur dan een valentijnskaart bij Hallmark.nl. Online kun je kiezen uit heel veel mooie wenskaarten zodat jij gegarandeerd de perfecte kaart kunt vinden voor jouw geliefde. Zo kun je bij Hallmark je eigen valentijnskaart maken of stuur een kaart uit de collectie Hip of ga op de romantische tour met een kaart uit de collectie romantische kaarten. Bezorg jouw geliefde de mooiste Valentijnsdag van zijn of haar leven met een lieve valentijnsgroet. Wil je niet dat hij of zij weet dat de kaart van jou afkomstig is? Dan kun je ook een anonieme valentijnskaart versturen. Wist je trouwens dat je een kaart ook van te voren alvast klaar kunt zetten? Bij Hallmark kun je jouw kaart tot een jaar vooruit plannen zodat je jezelf vlak voor Valentijnsdag niet hoeft te haasten.