Alle valentijnskaarten - Grappige valentijnskaarten

Wil jij deze valentijn iemand verrassen met een grappige valentijnskaart of stiekem een beetje voor de gek houden? Kies dan hier jouw favoriet! In onze humoristische valentijnscollectie vind je de grappigste kaarten die bij elke ontvanger een glimlach bezorgen.

Filter op categorie

Laat weten dat je aan iemand denkt!

TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Valentijnskaart - valentijnskaart-foto-grappig-aanpasbare-tekst
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar & foto
Kaarten per pagina:

Grappige valentijnskaarten

Heb je de perfecte valentijnskaarten al gevonden? Verstuur hem dan eenvoudig binnen een paar klikken naar de ontvanger. Je kunt bij ons zowel kaarten direct versturen als inplannen voor een latere bezorgdatum. Je kaart anoniem versturen? Vermeld dan geen afzender in je kaart. Wil jij zeker weten dat je valentijn niet vergeet? Zet dan nu alvast jouw favoriete grappige valentijnskaart klaar en verras je geliefde deze valentijn op een humoristische manier! Bekijk de bezorginformatie voor de bezorgtijden.

Hoort een valentijnskaart grappig te zijn?

Bij Hallmark vinden we dat je ook op valentijn moet kunnen lachen. Want van een lach voelt iedereen zich toch beter? Daarom bieden we volop grappige valentijnskaarten waar je jouw geliefde van laat gieren! Van onschuldige woordgrapjes en schattige kaarten tot sarcastische valentijnskaarten, je vindt ze op deze pagina. Daarnaast is een valentijnskaart die komisch is ook nog eens perfect om te versturen naar vrienden en familie die jij met valentijn extra in het zonnetje wilt zetten. Dus hoort een valentijnskaart grappig te zijn? Het moet niet, maar het kan wel! Wil je nog meer valentijnskaarten bekijken? Bekijk onze collectie hippe en vriendschappelijke kaarten dan ook eens.

Verstuur een extra grappige verrassing dit jaar

Hoe werkt het versturen van grappige valentijnskaarten? Kies een humoristische valentijnskaart, schrijf een persoonlijke tekst, adresseer hem en Hallmark regelt de rest voor je. Wel zo gemakkelijk. Ga je toch liever voor een extra grote verrassing? Kies dan een (X)XL valentijnskaart of voeg een leuk valentijnscadeau toe. Laat je hier inspireren voor de perfecte valentijnscadeaus! Maak je dit jaar geen zorgen want valentijnskaarten met humor doen het altijd goed! De grappige valentijnskaarten laten iedereen smelten op Valentijnsdag.

Heb je nog vragen? Onze klantenservice helpt je graag!