Love For Nature

De nieuwe en volledig duurzame collectie

Bij Hallmark zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om bijzondere momenten nog specialer te maken. Daarom presenteren we met trots onze nieuwste collectie, Love For Nature.
Met deze collectie willen we niet alleen mensen helpen om op elk moment attent te zijn, maar ook ons steentje bijdragen aan het behoud van onze prachtige planeet.

0% plastic

Hey daar! Wat leuk je dat je de QR-code hebt gescand en meer wilt ontdekken over onze nieuwe duurzame collectie ‘Love For Nature’. De collectie wenskaarten, cadeaupapier en tasjes zijn gemaakt van duurzame materialen en is volledig plasticvrij.

Olifantsgras wenskaarten

Deze collectie bestaat uit wenskaarten, cadeaupapier en tasjes van duurzame materialen in vier unieke stijlen; van kleurrijk en levendig, tot fotografisch en minimalistisch.
Onze wenskaarten uit deze collectie zijn gemaakt van olifantsgras, een natuurlijk gewas, dat op Nederlandse bodem groeit, geoogst en verwerkt wordt. Dit maakt onze producten 100% Nederlands en milieuvriendelijk. 

Cadeaupapier en tasjes 

Vibers papier

De cadeautasjes en het cadeaupapier in de ‘Love For Nature’ collectie zijn gemaakt van Vibers papier, dat eveneens op Hollandse bodem groeit. Vibers papier is voorzien van FSC® Mix-keurmerk. Het garandeert dat ons papier afkomstig is van verantwoord beheerde bossen, bevordert biodiversiteit en zorgt voor eerlijke arbeidsomstandigheden.  

; ;