Oneerlijk, Ongeboren, Ongelooflijk, Ongelukkig, Onmacht, Overspel, Ongeneeslijk-ziek, Overspannen. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Is het je wel eens opgevallen dat 'onverwachte momenten' vaak beginnen met woorden die beginnen met een O? Hallmark heeft een kaartencollectie; De O Van, gelanceerd voor de onverwachte momenten in het leven. Want bij Hallmark staat 'liefde voor het moment' centraal. Ook als dat moment gewoon even k#t is. Een kaartje kan namelijk altijd. Bekijk hier de 'De O Van' kaartencollectie.

Tatjana interview

 

Liefde voor het moment

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties, aandacht voor elkaar en impactvolle momenten zijn. Hoe groot of klein dan ook. Wij noemen dit 'liefde voor het moment'. Hallmark inspireert jou je hart te laten spreken, iedere dag opnieuw.

De juiste woorden vinden met Tatjana Almuli

De woorden vinden voor een feestelijk moment schrijft vaak makkelijk weg. Maar wat zeg of schrijf je aan een bekende of dierbare die het onverwacht moeilijk heeft? Wij vroegen het Tatjana Almuli, Tatjana is journalist, auteur, spreker en fotograaf. Tatjana debuteerde in 2019 met het boek Knap voor een dik meisje. Begin volgend jaar komt haar nieuwe roman uit Ik zal je nooit meer.

Tatjana is zoals velen bekend met moeilijke momenten en schrijft daar ook over, in haar boeken en op social media. Ze verloor haar moeder en kampte jaren met een eetstoornis. Wat betekenen kaarten voor haar in moeilijke tijden? Welke kaarten kan ze zich herinneren? Welke woorden bieden haar troost. En wat schrijft ze zelf en wanneer? Of juist niet? Heeft zij bijzondere herinneringen aan een specifieke kaart? Op deze vragen geeft Tatjana komende week antwoord via haar instagram kanaal.

Tatjana: “Ik schrijf graag kaarten. Voor een verjaardag – de verjaarsboodschap op de kaart voelt dan bijna belangrijker dan het cadeau – maar zeker ook op moeilijkere momenten. Voor mij voelt zo’n kaart schrijven of ontvangen veel persoonlijker en attenter dan een appje/berichtje sturen. Je hebt meer aandacht voor elkaar.”

Tips van Tatjana

We geven je alvast een preview van een aantal van haar tips.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Neem de tijd om op je woorden/boodschap te komen
  • Geen stress/druk: ook al schrijf je één (welgemeende) zin als ‘Wat vind ik dit klote voor je’ of: ‘Dit is mega oneerlijk en ik voel met je mee– dat kan al heel krachtig zijn als het echt vanuit jou komt, dat voelt de ander dan ook. Niet bang zijn dat iets cliché is – dat is niet erg, het gebaar is het belangrijkste
  • Het kan mij helpen muziek te luisteren of een gedicht te lezen om in de mood te komen
  • Blijf bij je eigen gevoel. Durf je kwetsbaar op te stellen en echt contact te maken. Het belangrijkste is om de boodschap ‘ik denk aan je’ en ‘ik ben er voor je’ over te brengen
  • Het hoeft ook niet te ingewikkeld/zwaar. Je kunt best een lichte toon houden, een grapje maken, houdt het authentiek

 

Houd de Instagram Tatjana in de gaten voor al haar Inspiratie en tips rondom deze collectie.


Stuur een hart onder de riem

; ;