• Voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd
  • 9,2 klanttevredenheid
  • Verstuurd in luxe cadeauverpakking

Moments by Marjolein Bastin

Het perfecte geschenk voor elk moment.

Omring jezelf met verfijnde geuren die je een goed gevoel geven. Moments by Marjolein Bastin vangt de mooie momenten in bijzondere geuren. Een reeks home & beauty producten waarmee je iemand op elk moment verrast en verwent.

Bekijk de collectie

Ga op geurreis

De Hollandse kust, een tropisch eiland of de Zwitserse Alpen?

Over Marjolein Bastin

Marjolein Bastin tekent voornamelijk onderwerpen uit de natuur, zoals dieren en planten. Haar tekeningen verschijnen in boeken en op diverse artikelen zoals kalenders, agenda's en kaarten. Ze tekent nog elke dag: ‘Ik deel mijn geluksmomenten vooral met mijn papier. Hierop teken ik wat ik vast wil houden, zodat het niet verloren gaat en voor altijd blijft leven,’ zo zegt ze.

Ontdek de mooiste Marjolein Bastin cadeaus bij Hallmark. Haar tekentafel komt tot leven in de vorm van bijzondere boeketten vol kleurrijke bloemen, sfeervolle kaarten en nu dus ook met heerlijk geurende home & beauty producten.

Ontdek nu

Het gevoel van Bora Bay

Een symfonie van geuren, zachte zonnestralen op je huid; geniet van een kleurrijk festival waarbij de diversiteit van bloemen centraal staat. De bonte bloemenzee is inspirerend en geeft je een energieboost vol creativiteit.

Bekijk de Bora Bay collectie