1. Home
  2. Alle wenskaarten
  3. Marjolein Bastin

Marjolein Bastin kaarten

Natuur, bloemen, vlinders en bijtjes – droom weg in de achtertuin van Marjolein Bastin’s fantasie.

 
21 uur

Ma-vrij voor 21.00 uur besteld, morgen bezorgd

TIP

Te bestellen in verschillende formaten

9.2

9.2 klanttevredenheid

Kaarten per pagina:

Met de romantische illustraties op Marjolein Bastin-kaarten geef je een iemand een momentje voor zichzelf. Zoek je romantische bloemen kaarten om een lieve vriendin, zus of moeder mee te verrassen? Stuur een Marjolein Bastin-kaart en laat weten hoeveel je om iemand geeft. De bloemen kaarten van Marjolein Bastin brengt eenieder terug naar de natuur en zijn geliefd bij jong en oud .

De mooiste kaarten zijn nooit meer te laat

Je Marjolein Bastin-kaart voor 21.00 uur gemaakt = morgen bezorgd! Zet je kaarten alvast klaar en wij sturen je Marjolein Bastin-kaarten op de juiste datum voor je op – zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment! Hallmark heeft veel verschillende Marjolein Bastin-kaarten in de collectie, je zal gemakkelijk slagen voor de liefste wenskaarten. Schrijf je liever zelf een mooie tekst in de kaart? Kies dan een blanco Marjolein Bastin-kaart en stuur deze naar jezelf. Online Marjolein Bastin-kaarten maken en versturen is leuk, gemakkelijk en persoonlijk!

Kaarten voor natuurliefhebbers

Marjolein Bastin is een wereldberoemde tekenares, in Nederland vooral bekend vanwege haar tekeningen in het weekblad Libelle. Ze maakt tekeningen en schildert de pracht van de natuur. Ze houdt van de natuur en haar werk bevat veel planten en dieren. Hallmark heeft een groot assortiment aan exclusieve Marjolein Bastin-kaarten. Haar wenskaarten komen erg natuurlijk over, mede door het natuurgetrouwe kleurgebruik. Ben je op zoek naar andere kaarten met dieren of natuur? Kijk dan eens in de categorie Dierendag.