Bedankkaarten - Algemeen

Heeft iemand je uit de brand geholpen? Of sta jij er eigenlijk te weinig bij stil wat iemand allemaal voor je doet? Laat je vandaag van je beste kant zien en stuur één van de leuke bedankkaarten.

Filter op categorie
Bedankkaart - goede-inzet
Bekijk kaart
2,85
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Bedankkaart - complimenten-en-xoxo-voor-jou
Bekijk kaart
2,85
tekst aanpasbaar & foto
Bedankkaart - bedankt-kaarten-bedankt-voor-alles
Bekijk kaart
3,15
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Bedankkaart - bedankt-voor-de-knuffels
Bekijk kaart
2,85
tekst aanpasbaar & foto
Bedankkaart - bedankt-kaartje-bloemenpatroon
Bekijk kaart
2,85
tekst aanpasbaar
Kaarten per pagina:

Zeg het met een bedankkaart!

Met een klein gebaar laat je zien hoe dankbaar je bent dat deze persoon er voor jou is. Of je jouw collega’s wilt bedanken voor de fijne tijd, de buurvrouw die op de kinderen heeft gepast of je beste vriend die er altijd voor je is, bij Hallmark vind je altijd een passende bedankkaart. Vandaag voor 21.00 uur gemaakt? Dan kun je jouw kaarten vandaag nog laten versturen! Heb je niet de juiste kaart kunnen vinden? Bekijk dan eens onze wenskaarten.

Snel en eenvoudig bedanken

Bij Hallmark.nl kost het weinig moeite om iemand te bedanken. Je maakt online eenvoudig en snel de mooiste bedankkaart. Het bestelproces bestaat uit 4 simpele stappen. Kies een lieve bedankkaart, schrijf jouw dankwoord, vul het adres in en kies zelf de verstuurdatum. Wel zo gemakkelijk. Vanaf de bank verstuur je met de kleinste moeite de leukste kaart. Een bedankkaart een klein gebaar, maar van grote waarde! Het is ook mogelijk om een boeket bloemen mee te sturen of ander leuk cadeau!

Bedankkaarten voor de hele familie

Wil jij meerdere personen tegelijk bedanken? Hallmark helpt jouw graag om iedereen een leuke bedankkaart te sturen. Met het uploaden van een Excel-adressenbestand stuur je heel gemakkelijk je hele familie een bedankkaartje. En als Hallmark-lid kun je heel gemakkelijk je adressen aanklikken vanuit je adresboek. Wil jij voor iedereen een persoonlijker bedankje maken? Denk dan aan onze leuke fotokaarten die je zelf kunt ontwerpen met bijbehorende decoraties. Op zoek naar een andere kaarten? Bekijk ook de collectie Blanco kaarten.