Geboortekaartjes Felicitatie - Babykaartjes

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Een pasgeboren baby verdient een prachtige geboortekaart!

Op zoek naar baby geboortekaartjes? De geboorte van een baby is één van de mooiste gebeurtenissen in het leven. Leef mee en stuur een kaart. Bij Hallmark vind je een ruime collectie babykaarten die aansluiten op de smaak van ouders van nu. Stuur nu baby geboortekaartjes van de beste kwaliteit zoals je die van Hallmark gewend bent. Gemakkelijk, persoonlijk en heel attent! De passende kaart voor de baby niet kunnen vinden? Bekijk dan ook onze andere wenskaarten.

Online baby geboortekaartjes versturen

Jouw baby geboortekaartje voor 21.00 uur gemaakt = vandaag verstuurd. In vier stappen stuur je online baby geboortekaartjes die per post bezorgd worden. Wel zo gemakkelijk! Hoe werkt het precies? Kies een kaart, feliciteer de ouders met de baby, adresseer en betaal. Wij regelen de rest voor je. Een kraamcadeau in de vorm van een persoonlijke kaart zegt meer dan 1000 woorden. Wil je de kleine baby een leuke knuffel geven om heerlijk mee in slaap te vallen? Bekijk eens de leuke kraamcadeaus die gemakkelijk kunt sturen.

Setje baby kaartjes bestellen

Je kunt alle kaarten in verschillende formaten bestellen. Leuk om iemand ook eens groots te verrassen. Het betalen van je baby wenskaarten is veilig en vertrouwd. Wil jij thuis nooit meer misgrijpen wanneer er een baby geboren is? Bestel dan een setje baby geboortekaartjes. Postzegels kun je desgewenst bijbestellen. Wel zo gemakkelijk! Bekijk ook eens onze geboortekaarten voor een meerling of onze best-verkochte geboortekaarten .