Geslaagd - Zwemdiploma kaarten

Gratis postzegels Meer info

Hoe werkt het?

Bij iedere kaart die je tussen 22 en 24 mei 2017 online verstuurt, ontvang je de postzegel gratis. Deze actie is alleen geldig bij Hallmark.nl en met de app bij verzending van kaarten binnen Nederland. De korting wordt automatisch verekend in je winkelmandje.

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Afzwemmen? Stuur een zwemdiploma kaart!

Zwemdiploma kaarten. Heeft het kind zwemdiploma A, B of C behaald? Bij Hallmark.nl maak en verstuur je originele zwemdiploma kaarten. Online gemaakt, per post verstuurd. Hoera! Er is iemand geslaagd voor zijn of haar zwemdiploma. Hallmark heeft een speciale collectie zwemdiploma kaarten die je direct kunt versturen. Je zwemdiploma kaart voor 22.00 uur gemaakt = vandaag verstuurd! Benieuwd welke andere wenskaarten wij hebben?

Verstuur je zwemdiploma kaarten in vier stappen

Weet je wanneer het kind gaat afzwemmen? Zet je felicitatiekaart voor het behalen van de zwemdiploma alvast klaar en kies zelf een verstuurdatum. Hallmark zorgt ervoor dat jouw kaart op de juiste dag verstuurd wordt, per post! Online zwemdiploma kaarten versturen was nog nooit zo gemakkelijk. Kies je felicitatiekaart voor een zwemdiploma, schrijf iets persoonlijks en geef de geadresseerde(n) door aan Hallmark. Dan regelen wij de rest. Heb je al eens een kijkje genomen bij onze diverse cadeaus?

Afzwemmen is een kaart waard!

De betaling van je zwemdiploma kaarten vindt plaats in een uiterst betrouwbare en veilige omgeving. Afzwemmen is een feestelijke gebeurtenis en absoluut een kaartje waard. Het fijne is: je hoeft voortaan de deur niet meer uit voor postzegels of de brievenbus. Op zoek naar kaarten speciaal voor kinderen? Gezakt? Wij hebben ook gezakt kaarten om iemand op te vrolijken of goed gedaan kaarten.