Liefde kaarten - Vriendschapskaarten

Gratis postzegels Meer info

Hoe werkt het?

Bij iedere kaart die je tussen 22 en 24 mei 2017 online verstuurt, ontvang je de postzegel gratis. Deze actie is alleen geldig bij Hallmark.nl en met de app bij verzending van kaarten binnen Nederland. De korting wordt automatisch verekend in je winkelmandje.

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Bekijk alle Liefdeskaarten


Op zoek naar liefde kaarten? Laat je liefde blijken met het sturen van een échte Hallmark-kaart. Je vindt hier een ruime collectie lieve kaarten van de beste kwaliteit. Alleen het beste is goed genoeg voor je vriend(in) of partner! Online liefde kaarten maken en per post laten versturen was nog nooit zo gemakkelijk. Je liefde kaart voor 22.00 uur gemaakt = morgen al bezorgd.

Liefde kaarten versturen in vier stappen

Hoe werkt het sturen van een liefde kaart? Kies een kaart uit de collectie ‘Liefde / Vriendschap’, schrijf een lieve boodschap, adresseer en wij regelen de rest voor je. Het sturen van liefde kaarten is attent, gemakkelijk en heel persoonlijk. Je kaart extra persoonlijk maken? Kies uit de liefste decoraties die je op je overal op je kaart kunt plaatsen. Verstuur je liefde kaarten vanuit je luie stoel, waar dan ook ter wereld.

Stuur een (X)XL kaart en vier de liefde

Je liefde groots betuigen? Stuur een (X)XL kaart en zorg voor écht leuke post op de deurmat. Hallmark heeft de juiste kaart voor iedereen waar je veel om geeft! Of je nu zomaar een kaartje wil sturen, iemand mist, “I love you” wil zeggen, of iemand de groetjes wil doen. Een vriendschap kaart of liefde kaart is altijd leuk om te geven en misschien nog wel leuker om te ontvangen. Bekijk de zomaar kaarten, missen kaarten, love you kaarten en groetjes kaarten.