Studio 100 kaarten - Kabouter Plop kaarten

Plopperdeplop! Kabouter Plop is de bekende kabouter van Studio 100 die zijn belevenissen in zijn melkherberg en het kabouterbos meemaakt.

Filter op categorie
Studio 100 kaart - plopperdeplop-sneeuwpop
Bekijk kaart
2,70
tekst aanpasbaar


Welk kind zit nou niet aan de buis gekluisterd om de belevenissen van Plop en zijn vrienden Kabouter Kwebbel, Kabouter Klus, en Kabouter Lui te volgen? Voor al die kleine kaboutertjes heeft Hallmark nu een exclusieve collectie Kabouter Plop-kaarten. Je Kabouter Plop-kaart voor 21.00 uur gemaakt = morgen bezorgd.

Hallmark gaat voor jou naar de brievenbus

Kabouter Plop-kaarten online maken en sturen is heel eenvoudig. Kies je favoriete Kabouter Plop-kaart, schrijf je persoonlijke boodschap en voeg leuke decoraties toe en adresseer je kaart. Hallmark zal dan jouw Kabouter Plop-kaart op de juiste dag versturen. Je hoeft zelf geen postzegels meer te halen of naar de brievenbus. Online échte Kabouter Plop-kaarten maken en sturen was nog nooit zo gemakkelijk. Weer of geen weer, jouw Kabouter Plop-kaart komt op tijd aan.

Kies uit de brede selectie exclusieve kaarten

Hallmark heeft een grote collectie exclusieve Kabouter Plop-kaarten. De collectie bestaat o.a. uit verjaardagskaarten, felicitatiekaarten en wenskaarten om iemand zomaar de groeten te doen. Met Hallmark stuur je exclusieve échte kaarten van dit vrolijke figuur en zijn kaboutervrienden. Plopperdeplopperdeplop! De wenskaarten zijn van de beste Hallmark kwaliteit en toveren een glimlach op het gezicht van iedereen die dol is op de dagelijkse belevenissen van Kabouter Plop en zijn kaboutervrienden. Bekijk voor meer tv-serie kaartcollecties ook eens onze K3-kaarten en Bumba kaarten!