Menu
Nog 15 uur en 32 minuten tot de volgende lichting

Verjaardagskaarten leeftijden - 50 jaar - Abraham - Sarah

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Iemand 50 jaar? Stuur een leeftijd verjaardagskaart!

Heb je vrienden, familie of andere bekenden die de leeftijd van 50 passeren? Het heugelijke moment dat Abraham of Sarah gezien wordt, gaat vaak gepaard met een grote pop. Hier hoort natuurlijk ook een verjaardagskaart 50 jaar met Abraham en Sarah bij. De verjaardagskaarten 50 jaar kenmerken zich door de leeftijd 50 op de voorkant of een link met Abraham of Sarah. Je verjaardagskaart 50 jaar voor 22.00 uur gemaakt = vandaag verstuurd! En natuurlijk hebben wij nog véél meer verjaardagskaarten .

Verstuur de 50 jarige verjaardagskaart in vier stappen

Hoe werkt het sturen van verjaardagskaarten 50 jaar? Bij Hallmark.nl kies je eenvoudig je favoriete verjaardagskaart voor de jarige die 50 wordt. Je voegt hierna een persoonlijke boodschap aan de kaart toe. Adresseer en wij regelen de rest voor je. Wel zo gemakkelijk! Bovendien kun je bij Hallmark zelf de verstuurdatum van je verjaardagskaarten voor Abraham en Sarah kiezen. Wij bezorgen de kaarten op de dag dat de jarige 50 is! Wauw, 50 jaar! Z’n prachtige leeftijd verdient toch een mooi cadeau!

Verjaardagskaarten 50 jaar met Abraham of Sarah

Wil je op zijn of jaar 50e verjaardag écht groots uitpakken? Stuur een (X)XL verjaardagskaart met Sarah of Abraham en zorg voor een onvergetelijke verjaardag. Je verjaardagskaarten 50 jaar extra persoonlijk maken? Plaats gratis decoraties op de voor- en binnenkant van je kaarten. Online verjaardagskaarten 50 jaar maken en per post laten versturen was nog nooit zo gemakkelijk. Bekijk ook eens onze verjaardagskaarten voor vrouwen of verjaardagskaarten voor mannen.