Kerst

Aan wie denk jij deze Kerst?

Kerst
Voor 22.00 besteld = morgen bezorgd Originele kerstkaarten & cadeaus Feestelijk verpakt!

Zo verstuur je kerstkaarten en cadeaus bij Hallmark

Maak je kerstkaarten

Kies de kerstkaart waarmee jij de ontvanger het ultieme kerstgevoel bezorgt!

Kies je kaart uit de kerstcollectie

Kies je kaart uit de kerstcollectie

Voeg eigen foto’s, teksten en decoraties toe aan je kaart

Voeg eigen foto’s, teksten en decoraties toe aan je kaart

Verstuur je kaart naar wie je wilt

Verstuur je kaart naar wie je wilt

Je kaart wordt bezorgd op de gewenste bezorgdatum

Je kaart wordt bezorgd op de gewenste bezorgdatum

  • Met meer dan 900 soorten kerstkaarten is er meer dan genoeg keuze.
  • Vind je het lastig om een keuze te maken uit de grote collectie kerstkaarten? Kies één van onze Best verkocht kerstkaarten, dan zit je altijd goed!

Maak je kaart helemaal zoals jij ‘m wilt!

  • Voeg decoraties toe om je kaart extra uniek te maken.
  • Personaliseer je kaart door eigen foto's toe te voegen.
    Foto op de voorkant van de kaart? Kijk dan eens bij fotokaarten
  • Schrijf een persoonlijke tekst en kies uit verschillende lettertypes en tekstkaders.
    Tip: geen schrijfinspiratie? Kijk eens bij onze Hallmark schrijftips.

Maak het feest compleet met een kerstcadeau

Adresseer je kerstkaarten en cadeaus

Kies de gewenste bezorgdatum

De prijzen en bezorging van je kerstkaarten en cadeaus

Inspiratie voor een bijzondere kerstwens

Elke Hallmark kerstkaart is een donatie aan KWF waard

KWF KWF

Ook deze kerst steunen we KWF Kankerbestrijding en doneren wij wederom een deel van de verkoopopbrengsten van onze kerstkaarten. Stuur daarom ook dit jaar je kerstkaarten weer bij Hallmark zodat we samen weer zo’n fantastische donatie kunnen doen, want ook jouw Hallmark kerstkaart is een donatie waard! KWF STK

De leukste kerstkaarten maak en verstuur je bij Hallmark

De allermooiste kerstkaarten maak je natuurlijk online bij Hallmark. Wij helpen je graag om je kerstgevoel met jouw vrienden en familieleden te delen. Want wat is er nou leuker dan een kerstkaart met lieve kerstgroet te ontvangen van iemand die veel voor je betekent? Binnen ons brede assortiment kerstkaarten uit de vele populaire en exclusieve collecties vind je altijd de kerstkaart die je zoekt. Van hippe of grappige tot klassieke of zakelijke kerstkaarten, je vindt ze hier. Heb je de kerstkaart gevonden die je wilt versturen? Dan hoef je alleen nog aan te geven wie de ontvangers zijn en wanneer je de kaarten wilt laten bezorgen. Wij regelen de rest. Kerstkaarten versturen was nog nooit zo gemakkelijk!

Maak je kerstkaarten eenvoudig extra persoonlijk

Een kerstkaart maken is simpel en leuk, maar een lieve persoonlijke kerstgroet maakt je kerstkaarten extra bijzonder. Wil je graag originele kerstkaarten maken? Ontwerp dan je unieke kerstkaart met eigen foto, lettertype en kleur naar keuze. Een kerstkaart met een leuke foto van je gezin of je huisdier, maakt je kaart al heel speciaal. Met onze leuke decoraties voeg je eenvoudig wat meer kerstsfeer toe aan je foto’s. Voor een grappig effect kun je zelfs een kerstmuts of rendiergewei bij je hond of kat opzetten! Zo maak je heel eenvoudig de meest bijzondere en originele kerstkaarten. Onze kerstkaarten zijn ook erg aantrekkelijk geprijsd. Bekijk onze speciale kersttarieven in het kerst prijzenoverzicht.

Verrassen met een kerstcadeau bij je kerstkaart

Wil je echt groots uitpakken tijdens de feestdagen? Verstuur dan een leuk kerstcadeau met je kerstkaart en bezorg iemand een fantastisch kerstgevoel. Verras eens iemand met een prachtig kerstboeket, een mooie kaars of een doos luxe bonbons. Wanneer je bij Hallmark een kerstcadeau verstuurt, is je kerstkaart altijd bij de prijs inbegrepen. Je kerstcadeau wordt bovendien feestelijk verpakt en samen met je kerstkaart door een vriendelijke postbode of koerier met liefde bij de ontvanger afgeleverd. Zijn jouw kerstkaarten en kerstcadeaus voor 22:00 uur besteld? Dan worden ze de volgende werkdag al bezorgd. Details over de bezorging vind je op onze pagina met bezorginformatie.