Laat je inspireren voor dé perfecte valentijnskaart van gedichtjes tot en met onze schrijfcoach!

De mooiste valentijnskaarten

Liefde is het mooiste wat er is en daarom mag je Valentijnsdag zeker niet vergeten. 14 februari is dé dag van de liefde. Op deze dag mag jij je liefde in het rond strooien als confetti. Verras je partner, beste vriendin, de leukste zus of de liefste persoon die jij kent. Liefde gaat dan wel door de maag maar ook door de brievenbus! Verstuur daarom de mooiste kaart naar jouw geliefde en verras hem of haar op deze speciale dag. Bij Hallmark kun je online de liefste, grappigste en super romantische valentijnskaarten maken en natuurlijk ook vriendschapskaarten. Met woorden recht vanuit jouw hart kan Valentijnsdag niet meer stuk.

Liefde gaat door de brievenbus

Wie zijn hart ga jij sneller laten kloppen met een van onze valentijnskaarten? Wie je ook gaat verrassen, je kunt je kaart maken en versturen zoals jij hem wil hebben. We hebben leuke tips verzameld, zodat je precies weet welke kaart jij moet kopen. Op zoek naar een kaart voor jouw grote liefde? Stuur dan een groot formaat. Je kunt een XL of zelfs XXL kaart sturen. Of zijn jij en je geliefde uit hetzelfde hout gesneden? Verras dan met een houten kaart. Wil jouw lover elke dag in jouw ogen laten verdrinken? Maak dan een fantastische fotokaart met een romantische foto van jullie samen. Of ben je smoorverliefd op de lach van je lief? Stuur dan een grappige valentijnskaart. En heb jij een geheime liefde? Ook dan ben je aan het juiste adres, dan laat je anoniem je valentijnskaart versturen.

Een onvergetelijke valentijnskaart maken

Wil je jouw geliefde echt verrassen op Valentijnsdag? Maak jouw kaart dan extra bijzonder met een liefdesgedicht. De allerleukste hebben wij alvast voor je verzameld. En ga je echt op de romantische tour? Laat jouw kaart dan samen met een valentijnscadeau versturen! Een mooie bos bloemen met liefdevolle rozen, overheerlijke chocolade of een prachtige heliumballon. Bij Hallmark vind je voor iedere Valentijn het perfecte cadeau. Want hoe leuk zou jij het vinden om op Valentijnsdag onverwachts per post verrast te worden door jouw geliefde, beste vriend of misschien wel een anonieme liefde? Vergeet Valentijnsdag niet en zet jouw vandaag verrassing alvast klaar!