Menu
Je hebt nog tot morgen 18:00 uur tot de volgende lichting

Nieuwe woning

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Verhuisd? Nieuwe woning? Maak je échte verhuiskaarten online en Hallmark verstuurt je kaarten per post. Ben je op zoek naar de leukste kaarten om iemand te feliciteren met de nieuwe woning? Bij Hallmark vind je de leukste verhuiskaarten die je in vier stappen verstuurt. Je verhuiskaarten online maken en versturen was nog nooit zo makkelijk bij Hallmark. Je verhuiskaarten voor 22.00 uur gemaakt = morgen al bezorgd!

Wenskaarten sturen in enkele stappen

Hallmark heeft een uitgebreide collectie verhuiskaarten. Van moderne tot aan traditionele kaarten. Hoe werkt het versturen van wenskaarten? Kies je kaart, selecteer de geadresseerde(n) en kies zelf de verstuurdatum van de kaarten. Wij regelen de rest voor jou! Je hoeft dus niet meer de deur uit voor postzegels of de brievenbus om iemand te feliciteren met de nieuwe woning.

Alle kaarten zijn van de beste kwaliteit

Iemand groots feliciteren met de nieuwe woning? Verstuur een (X)XL verhuiskaart en bezorg de nieuwe eigenaren écht leuke post! Verhuiskaarten worden vaak langere tijd bewaard. Dat is fijn want bij Hallmark vind je alleen maar verhuiskaarten van de beste kwaliteit. Online verhuiskaarten maken en versturen was nog nooit zo gemakkelijk! Op zoek naar andere soort kaarten? Bekijk ook eens onze Felicitatiekaarten, Succes kaarten en wenskaarten voor Samenwonen.