Smile kaarten

Ben je op zoek naar een grappige, vrolijke kaart voor een ontvanger met gevoel voor humor? Kies dan een van de vele verschillende Smile-kaarten.

 
21 uur

Ma-vrij voor 21.00 uur besteld, morgen bezorgd

TIP

Te bestellen in verschillende formaten

9.2

9.2 klanttevredenheid

Kaarten per pagina:

Wenskaarten verstuur je eenvoudig bij Hallmark. Maak je Smile-kaart online en kies zelf de datum van verzending. Hallmark zal jouw online gemaakte kaart op de juiste dag versturen. De Smile-kaarten behoren al jaren tot de meest populaire kaarten bij Hallmark.nl.

Tover een lach op iemands gezicht

Deze vrolijke kaarten zijn leuk om te versturen en te ontvangen! Met de online te maken en te versturen Smile-kaarten weet je zeker dat je kaartjes met een glimlach ontvangen worden. Verstuur online échte Smile-wenskaarten voor elke gelegenheid, zoals verjaardagskaarten, vriendschapskaartjes, beterschapskaarten en geboortekaartjes. Online Smile-kaarten maken en sturen is gemakkelijk, origineel en persoonlijk.

Kaarten van de beste kwaliteit

Onze Smile-kaarten worden geprint op dik 300 grams papier en deze Hallmark kaarten zijn van hoge kwaliteit. Jouw kaart voor 21.00 uur gemaakt = morgen bezorgd. Alle Smile-kaarten zijn naast het normale formaat ook verkrijgbaar in XL en XXL formaat. Want soms geldt: hoe groter, hoe leuker! Zoek je andere kaarten met gevoel voor humor? Kijk dan eens bij Boomerang-kaarten, Forever friends-kaarten en Disney kaarten.