Verjaardagskaarten leeftijden - 1 - 15 jaar

Disney winactie Meer info

Win een magisch weekend Disneyland Paris!

Verstuur jij een kaart of een cadeau tussen 19 juni en 2 juli 2017?
Dan maak jij kans op een fantastisch lang weekend Disneyland paris voor het hele gezin.

Doe mee

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

De leukste leeftijd 1-15 verjaardagskaarten

Op zoek naar verjaardagskaarten met leeftijden? Hallmark heeft de leukste verjaardag kaarten voor kinderen in de leeftijd van 1 jaar t/m 15 jaar oud. De leukste kaarten voor kinderen maak en verstuur je gemakkelijk per post. Ken jij een kind dat jarig is? Verstuur nu passende verjaardagskaarten met leeftijd van de jarige. Je verjaardagskaarten voor 1 jaar t/m 15 jaar voor 22.00 uur gemaakt = vandaag verstuurd. Nieuwsgierig naar onze andere verjaardagskaarten ?

Op zoek naar een verjaardagskaart 10 jaar voor kinderen?

Onze collectie verjaardag kaarten voor kinderen tussen de 1 en 15 jaar bestaat uit vrolijke kaarten met o.a. designs van Disney en Forever Friends. Zoek je bijvoorbeeld een verjaardagskaart voor iemand van 12 jaar? Dan zit je hier goed! Weet je niet zeker welke verjaardag kaarten passen bij welke leeftijd? Wij zorgen dat je nooit meer een verkeerde verjaardagskaart stuurt. Het enige wat je hoeft te doen is de kaarten op te zoeken bij de juiste leeftijd van de jarige, een boodschap te schrijven en te adresseren. Wij regelen de rest voor je! Je kunt de jarige ook verrassen met een leuk cadeautje!

Maak je verjaardagskaart persoonlijk met leeftijden

Online verjaardag kaarten 1 jaar of ouder maken was nog nooit zo gemakkelijk. Bij Hallmark is je kaart in vier stappen onderweg naar de brievenbus van de jarige kid: kies je wenskaart, schrijf een persoonlijke boodschap, adresseer je kaart en wij regelen de rest voor je. Weet je precies wanneer de jarige zijn of haar verjaardag viert? Zet je verjaardagskaart met leeftijd op de voorkant dan alvast klaar en bepaal zelf wanneer deze verstuurd wordt door ons. Bekijk ook eens onze collectie verjaardagskaarten voor de kleinste jongens of verjaardagskaarten voor de kleinste meisjes.