;

hoops&yoyo e-cards

45 e-cards


Vanaf vrijdag 24 mei 2019 is het niet meer mogelijk om e-cards via Hallmark te versturen, ontvangen en bekijken. Wij richten ons volledig op geprinte wenskaarten en bijzondere cadeaus die je online bij ons kunt versturen. Vragen? Onze klantenservice helpt je graag.


45 e-cards


E-cards versturen? Kies voor één van de vele leuke e-cards hoops&yoyo. hoops&yoyo zijn een grappig duo en bezorgen iedereen een lach op het gezicht. Hoops is een roze kat en zijn maatje yoyo is een knalgroen konijn. De e-cards van hoops&yoyo zijn er voor allerlei gelegenheden. Van verjaardag tot en met vakantie, hoops&yoyo zijn erbij. Nieuwsgierig? Neem dan gauw een kijkje in het ruime en vrolijke assortiment met e-cards hoops&yoyo.

Leuk én makkelijk: e-cards hoops&yoyo!

Vanuit je luie stoel maak je online de leukste e-cards hoops&yoyo. Het online maken van je e-card hoops&yoyo gaat als volgt: kies jouw grappige e-card hoops&yoyo, schrijf er een persoonlijke boodschap op, vul het e-mailadres van de ontvanger in en kies een verstuurdatum. Hallmark verzorgt de rest! Vandaag e-cards hoops&yoyo maken = vandaag laten bezorgen!

Gratis iedereen verrassen met een e-card!

De e-cards hoops&yoyo zijn van de beste kwaliteit en natuurlijk 100% veilig. De e-cards van hoops&yoyo zijn helemaal gratis. Dus als je niet kan kiezen of er geen genoeg van kunt krijgen dan stuur je morgen gewoon weer hoops&yoyo e-cards! Wil jij echte kaarten versturen van hoops&yoyo? Dat kan! Klik hier voor het assortiment echte hoops&yoyo kaarten . Ben jij op zoek naar e-cards met andere personages? Bekijk ook de Forever Friends e-cards , Haai e-cards of WowCow e-cards.

Log in en vind je verstuurde en ontvangen e-cards terug in je account

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Hallmark levert producten en diensten op deze website onder de volgende gebruiksvoorwaarden, die gewijzigd mogen worden zonder voorafgaande verwittiging. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website is gemaakt door Hallmark Cards Nederland BV, Rietbaan 48, 2908 LP Capelle a/d IJssel.

Privacy

Deze website verzamelt geen persoonlijke gegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt bij het verzenden van kaarten, het aanmaken van accounts of het bestellen van goederen. Gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en om voor het verzenden van onze periodieke nieuwsbrief. Hallmark verstrekt geen gegevens aan derden.

Daarbij hanteert Hallmark één uitzondering en dat is wanneer er een wettelijke plicht bestaat tot verstrekken van persoongegevens, zoals bijvoorbeeld bij een onderbouwd politieverzoek.

Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van Hallmark of aan Hallmark gelieerde derden en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is dan ook verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen, publiceren, reproduceren, verkopen, distribueren, tentoonstellen of op welke andere manier dan ook gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hallmark Cards.

Gedrag

Bij gebruik van deze website ga je ermee akkoord dat alle informatie die je verstrekt aan Hallmark naar waarheid en correct is. Je gaat akkoord dat je deze website nooit zal gebruiken voor het uploaden, verzenden of op een andere manier openbaar maken van ongeschikte content. Met ongeschikt wordt onder andere bedoeld content die kwetsend, beledigend, illegaal, bedreigend, racistisch of op andere wijze niet correct is.

Hallmark heeft het recht (maar niet de verplichting) om content van klanten en gemaakte kaarten te controleren en naar eigen inzicht te weigeren of verwijderen.

Aansprakelijk

Onder geen enkele omstandigheid is Hallmark aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website.