Huwelijk felicitaties

Het is een bijzonder moment wanneer twee mensen met elkaar in het huwelijksbootje stappen. Laat met een kaartje weten hoe blij je voor het bruidspaar bent. Wat schrijf je in een kaart wanneer iemand gaat trouwen? Wij hebben de leukste felicitatieteksten voor je verzameld. 

Huwelijk felicitatie teksten
Bekijk alle pas getrouwd kaarten

Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Wij wensen jullie heel veel liefde en geluk toe voor de toekomst.

Samen vormen jullie een prachtig paar, alles is compleet nu jullie trouwen met elkaar. Geniet van alles dat nog gaat komen, en blijf samen werken aan al jullie dromen.

Vandaag zullen jullie elkaar de rechterhand geven, en zijn jullie verbonden voor de rest van jullie leven. Wees eerlijk, praat, huil en lach. Proost, op deze onvergetelijke dag!

Jullie zeggen JA op die ene grote vraag, en dit vieren wij gelukkig met jullie mee vandaag! Gefeliciteerd lief bruidspaar!

Geniet van het leven, geniet van elkaar, en blijft dit doen, jaar na jaar!

Jullie vormen samen een prachtig paar en vullen elkaar perfect aan. Dit is het begin van een mooi leven samen. Gefeliciteerd!

Wij wensen jullie alle geluk van de wereld toe, en dat al jullie dromen uit mogen komen. Gefeliciteerd met deze bijzondere mijlpaal!

Vandaag heffen wij het glas op twee bijzondere mensen, Wij willen jullie heel veel liefde, geluk en gezondheid wensen!

Vanaf nu dragen jullie dezelfde namen, wij wensen jullie een lang en gelukkig leven samen. Gefeliciteerd met jullie huwelijk!

Met zoveel liefde en geluk, kan jullie relatie nooit meer stuk!

Top 5 trouwkaarten

; ;