hoops&yoyo kaarten - Alle kaarten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

hoops&yoyo-kaarten zijn vrolijke wenskaarten met twee knotsgekke getekende personages. Hoops is een roze kat en yoyo een groene konijn. De twee animatie figuren staan centraal op alle kaarten. Hallmark heeft een ruim assortiment aan hoops&yoyo-kaarten, verkrijgbaar voor bijna elke gelegenheid, van verjaardag tot geslaagd en van liefde tot verhuisd.

Online kaarten maken en sturen, is leuk en gemakkelijk

Je échte hoops&yoyo-kaarten online maken werkt als volgt: je kiest je favoriete hoops&yoyo-kaart uit, zet een persoonlijke boodschap of decoratie op je kaart en Hallmark verstuurt deze voor jou naar het juiste adres. Je hoops&yoyo-kaart voor 22.00 uur gemaakt = morgen bezorgd. Je maakt je kaart heel eenvoudig online, waarna de kaart per post verstuurd wordt. Betalen is veilig en vertrouwd!

Laat iemand lachen met jouw kaart

Hoops&yoyo-kaarten zijn échte wenskaarten met een flinke dosis humor. En met de grappige decoraties kun je jouw hoops&yoyo-kaart nóg leuker maken. Wist je dat je van dit maffe duo ook e-cards kan versturen? Ben je niet op zoek naar hoops&yoyo-kaarten, maar naar kaarten met andere grappige personages? Kijk dan eens in de categorieën The Muppets, Looney Tunes en Playmobil