Vaderdag kaarten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Vaderdagkaarten maak je gemakkelijk online, waarna deze per post bezorgd wordt. Verras je vader, opa of andere lieve vaders op Vaderdag met het leukste vaderdagcadeau: een echte vaderdagkaart via hallmark.nl. Hoe werkt het? Kies je favoriete vaderdagkaart uit de ruime collectie, schrijf een persoonlijke boodschap, geef de geadresseerde(n) door en Hallmark regelt de rest!

Het ontvangen van een kaart is al een vaderdagcadeau op zich, maar je maakt je vaderdagkaartje extra persoonlijk door het toevoegen van decoraties en een mooi gedicht of lief versje voor vader. Vaderdag is altijd op de derde zondag van juni. Bang om Vaderdag te vergeten? Zet je kaart nu alvast klaar en kies zelf de verstuurdatum van je vaderdagkaart. Kies uit kaarten met teksten als ‘De beste papa’, ‘Fijne Vaderdag’ en ‘Superpapa’.

Wil jij je vader een extra grote verrassing bezorgen op Vaderdag? Verstuur dan een (X)XL kaart. In vier gemakkelijke stappen maak en verstuur je jouw vaderdagkaartje online. Betalen van je vaderdagkaart is veilig en 100% vertrouwd. Vaderdag is de dag om je vader te verwennen en in het zonnetje te zetten met een echte Hallmark kaart. Meer kaarten bekijken? Zie ook onze Boomerang kaarten, Playmobil kaarten en Bedankkaarten.