Alle vaderdagkaarten

Op zoek naar een leuke Vaderdagkaart? Hier ben je aan het juiste adres. Versier met decoraties en je eigen foto's.

Filter op categorie
Vaderdag kaart - vaderdag-klassiek-fijne-vaderdag-simpel
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
21 uur

Ma-vrij voor 21.00 uur besteld, morgen bezorgd

Vaderdag kaart - vaderdag-klassiek-fijne-vaderdag-wijn-glazen
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
TIP

Te bestellen in verschillende formaten

Vaderdag kaart - vaderdag-hip-speciaal-voor-jou-een-tegoedbon
Bekijk kaart
2,70
tekst aanpasbaar
9.2

9.2 klanttevredenheid

Vaderdag kaart - vaderdag-kaart-lief-coolste-leukste-liefste-beste-bonusvader
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Kaarten per pagina:

Leuke vaderdagkaarten voor de liefste en grappigste vaders!

Bij Hallmark maak je de leukste vaderdag kaarten online. Verras je vader, opa of andere lieve vaders op Vaderdag met een leuke verrassing op de deurmat: een originele vaderdag kaart met persoonlijke tekst. Er staat een breed en speciaal assortiment klaar voor alle soorten vaders. Voor de vaders die fan zijn van voetbal, papa’s die het liefst de hele zomer achter de BBQ staan, de doe-het-zelf vaders en ook voor de humoristische (schoon)vaders. Onze grappige kaarten zijn zeker een kijkje waard. Natuurlijk vergeten we ook de opa’s niet. Vind je het moeilijk om een kaart uit te kiezen? Neem dan ook een kijkje bij onze best verkochte vaderdagkaarten. Welke kaart je ook kiest, samen maken we er een prachtige verrassing van!

Vaderdag kaart maken? Laat je hier inspireren!

Vaderdag is de dag om je vader te verwennen en in het zonnetje te zetten met een echte vaderdag kaart. Het versturen en het ontvangen van een kaart vaderdag is een feestje op zich. Maar je maakt je kaartje extra persoonlijk door het toevoegen van decoraties en een mooi gedicht of lief versje voor vader. We begrijpen als geen ander, dat een leuke tekst best lastig kan zijn. Daarom hebben wij een speciale Vaderdag inspiratiepagina. Op deze pagina vind je kant-en-klare-teksten voor jouw kaart vaderdag en nog veel meer. Wil jij je vader een extra grote verrassing bezorgen op Vaderdag? Verstuur dan een XL of XXL kaart. Papa’s verdienen eigenlijk elke dag een kaartje, maar speciaal op Vaderdag! Ken jij iemand voor wie deze dag in het teken staat van groot gemis? We hebben ook speciale herinneringskaarten Vaderdag om iemand een hart onder die riem te steken.

Verras jouw vader op Vaderdag

Wil jij jouw rots in de branding bedanken voor alles wat hij doet? Verras hem dan met een wenskaart én een fantastisch vaderdagcadeau. Je maakt eerst je kaart en daarna kun je gemakkelijk je cadeau toevoegen. Wij sturen jouw verrassing naar de gelukkige ontvanger. Voor jong en oud, voor elke vader hebben we wat te bieden. Je vader verrassen met een bierpakket, een ballon, bonbons of heel veel andere leuke vaderdagcadeaus? Bekijk ze allemaal! 16 juni is het zover, dan worden alle papa’s met liefde overrompeld met originele vaderdagkaarten en vaderdagcadeaus. Zet je Vaderdag verrassing nu alvast klaar en de bezorgdag die bepaal jij! Voor een kleine meerprijs kun jouw verrassing ook op zondag 16 juni laten bezorgen.