Verjaardagskaarten man - Sport & Hobby

De leukste ballonnen nu € 9,95

Hoe werkt het?

1. Kies een kaart naar keuze.
2. Voeg een ballon toe aan je bestelling. De kaart krijg je dan van ons cadeau.
3. De ontvanger wordt verrast met écht leuke (lucht)post!

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Sport verjaardagskaarten voor sportieve mannen

Verjaardagskaarten voor sportieve mannen sturen? Er is niets leuker dan een sportieve verjaardagskaart die te maken heeft met de favoriete hobby of sport van de jarige? Houdt de jarige man van voetbal, tennis, golfen of een andere sport? Dan hebben wij de perfecte verjaardagskaarten die naadloos aansluiten bij de favoriete sport en hobby van je sportieve- vriend, man of collega. Uniek, attent en heel persoonlijk. Kom je er niet helemaal uit? We hebben een uitgebreide collectie verjaardagskaarten , voor iedereen iets!

Verstuur je sportieve verjaardagskaart in vier stappen

Je sportieve verjaardag groet voor 21.00 uur gemaakt is morgen al bezorgd! Hoe werkt het versturen van je verjaardagskaarten voor de sportieve man? Kies je favoriete kaart, schrijf iets over zijn hobby, adresseer en betaal je kaart. Bepaal zelf de verstuurdatum van je kaart en wij regelen dat deze verstuurd wordt wanneer jij dat wilt. De voetballiefhebber of tennisfan écht groots verrassen? Stuur een (X)XL wenskaart. Onze grote kaarten zijn uiteraard altijd van de beste kwaliteit, zoals je gewend bent van Hallmark. Neem ook een kijkje bij onze cadeaus voor de sportieve jarige man!

Betalen van je kaarten is veilig!

Wist je dat je alle Hallmark-kaarten ook heel gemakkelijk naar al je vrienden en familie in het buitenland kunt versturen? Betalen van je wenskaarten is veilig en vertrouwd. Een elftal vol? Stuur een setje verjaardagskaarten sport naar jezelf en zorg dat je altijd een voorraadje passende sportieve verjaardagskaarten hebt. Je kan je kaartje ook alvast klaar zetten. Zo kan je in het bestelproces zelf de verstuurdatum kiezen. Nog meer inspiratie nodig? Bekijk ook eens onze grappige verjaardagskaarten en best verkochte verjaardagskaarten voor mannen.