Beterschapskaarten maken en versturen - Operatie beterschapskaarten

Heb je gehoord dat iemand geopereerd moet worden of wil je iemand een spoedig herstel wensen? Leef mee en stuur een kaartje om hem of haar om te laten weten dat je aan iemand denkt.

Filter op categorie
Beterschapskaart - een-bos-bloemen-voor-een-spoedig-herstel
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Beterschapskaart - funny-mail-van-harte-beterschap-giraffe
Bekijk kaart
2,70
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Beterschapskaart - een-veld-vol-bloemetjes-voor-jou
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Beterschapskaart - Succes-met-je-operatie
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Beterschapskaart - Een-opkikker-voor-jouw-operatie
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Beterschapskaart - Hopelijk-krik-je-gauw-weer-op
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Beterschapskaart - Hopelijk-ben-je-gauw-de-oude
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Kaarten per pagina:

Sterkte-kaartjes voor een spannende operatie

Bij Hallmark vind je een speciale en exclusieve collectie met kaarten voor sterkte operatie. Speciaal om iemand sterkte te wensen voor een operatie of voor het beterschap wensen na operatie. Kies hier de kaart die je wil versturen om de patiënt op te vrolijken. Maak je kaart vandaag voor 21.00 uur en laat jouw verrassing morgen nog bezorgen!

Beterschap wensen na operatie?

Of het nu gaat om een knieoperatie, een heupoperatie of een gebroken arm, het is erg lastig om de patiënt op te beuren na een operatie. Met een attente kaart zorg je in ieder geval voor een glimlach op het gezicht tijdens het herstel. Iemand in je omgeving sterkte wensen bij een operatie is zo geregeld. Kies je sterkte operatie kaart, schrijf een persoonlijke boodschap om de ontvanger sterkte te wensen, adresseer je kaart en kies zelf een bezorgdatum. Wij nemen je zorgen verder uit handen, want we regelen de rest. Het is ook mogelijk om een mooi boeket bloemen mee te sturen om iemand een spoedig herstel te wensen.

Post in het ziekenhuis

Wil jij iemand een kaart sturen, maar ligt de patiënt in het ziekenhuis? Dat is natuurlijk heel vervelend, maar je kunt onze kaarten naar het ziekenhuis versturen. Dat is wel zo handig als je iemand extra wil steunen rondom een operatie. Je kunt bij het adresseren van de kaart de extra adresregel gebruiken om de naam van het ziekenhuis, afdeling en/of kamernummer te vermelden. Ga direct aan de slag en zet jouw kaart klaar, wij zorgen er voor dat jouw wens verstuurd wordt wanneer jij dat wil!