Winter

De leukste ballonnen nu € 9,95

Hoe werkt het?

1. Kies een kaart naar keuze.
2. Voeg een ballon toe aan je bestelling. De kaart krijg je dan van ons cadeau.
3. De ontvanger wordt verrast met écht leuke (lucht)post!

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Maak je eigen winterkaart online

Winterkaarten online maken en versturen. Maak je eigen kaart met sneeuwpret en winterse natuurbeelden en laat deze door Hallmark per post bezorgen wanneer jij dat wil. Hoe werkt het versturen van een echte winterkaart? Kies je favoriete kaart met winterse afbeelding, schrijf een persoonlijke boodschap, adresseer en kies de verstuurdatum van je winterkaart. Hallmark regelt de rest! Ben je eigenlijk opzoek naar andere wenskaarten? Kijk gerust eens rond.

Verstuur gemakkelijk winterkaarten

Online winterkaarten maken en per post laten versturen was nog nooit zo gemakkelijk. Bij Hallmark vind je een uitgebreide collectie winterkaarten die passen bij dit seizoen van het jaar. De winterkaarten met afbeeldingen van sneeuwpoppen, ijspret en mooie natuurbeelden zijn van de beste kwaliteit. Iemand echt verrassen? Verstuur een winterkaart in (X)XL formaat. Brr winter, wat koud! Verwarm de persoon in kwestie met lekkere warme sokken of bekijk één van onze andere cadeaus.

Betalen van je kaarten is altijd veilig

Betaling van je winterkaarten is altijd veilig op Hallmark.nl. Het fijne is dat je nu nooit meer de deur uit hoeft voor het kopen van een kaart, een postzegel of om je kaart in de brievenbus te doen. Op hallmark.nl maak en verstuur je in vier stappen je eigen winterkaarten. Bekijk ook eens onze zomer kaarten en lente kaarten. Bij Hallmark vind je voor iedere ontvanger de juiste kaart!