Zomer kaarten

Zomerkaarten online maken en versturen.

 
Zomer kaart - zomer-groetjes
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Zomer kaart - groetjes-vanaf-de-kust-staycation
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar & foto
Zomer kaart - groetjes-uit-eigen-land-staycation
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar & foto
Zomer kaart - toekan-polaroid
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar & foto

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Zomer kaart - Zomerkaart-favoriete-stranden-in-Nederland
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Kaarten per pagina:

Verstuur je eigen zomerse kaart

Verstuur je eigen zomerse kaart met vrolijke afbeeldingen en laat deze door Hallmark per post bezorgen. Gemakkelijk en snel! Hoe werkt het versturen van een echte zomerkaart? Kies je favoriete kaart met zomerse afbeelding, schrijf een persoonlijke boodschap, adresseer en kies de verstuurdatum van je zomerkaart. Hallmark regelt de rest! Als je opzoek bent naar andere kaarten, we hebben nog veel meer vrolijke wenskaarten!

De beste zomerkaarten vind je hier

Online zomerkaarten maken en per post laten versturen was nog nooit zo gemakkelijk. Bij Hallmark vind je een uitgebreide collectie zomerkaarten die passen bij dit seizoen van het jaar. De zomerkaarten met afbeeldingen van de zon, zomerpret en mooie zomerse natuurbeelden zijn van de beste kwaliteit. Iemand echt verrassen? Verstuur een zomerkaart in (X)XL formaat. Ook als je zomerse foto’s kun je op een leuke manier verwerken in een fotokaart zodat je herinneringen langs bewaard blijven.

Verstuur je zomerkaart in vier stappen

Betaling van je zomerkaarten is altijd veilig op Hallmark.nl. Het fijne is dat je nu nooit meer de deur uit hoeft voor het kopen van een kaart, een postzegel of om je kaart in de brievenbus te doen. Op Hallmark.nl maak en verstuur je in vier stappen je eigen zomerkaarten. Bekijk ook eens onze reiskaarten en welkom thuis kaarten. Bij Hallmark vind je voor iedere ontvanger de juiste kaart!