Reizen kaarten - Fijne reis kaarten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Stuur gemakkelijk een goede reiskaart om een fijne vakantie te wensen!

Wens iemand een goede reis met een Hallmark reiskaart. Online wenskaarten versturen is gemakkelijk en snel! Wil jij een vriendin of familielid een fijne vakantie wensen, succes wensen met de verre reis of stage in het buitenland? Wij hebben voor iedere reis de juiste kaart. Wens ze nog even een fijne vakantie of reis toe voordat ze op pad gaan met een vrolijke reiskaart. Maak je goede reiskaart voor 21:00 uur, dan zorgen wij ervoor dat die morgen op de deurmat ligt bij de reiziger! Een reiskaart om een goede reis te wensen zorgt hoe dan ook voor een glimlach op het gezicht van de vakantieganger! Heb je interesse in andere wenskaarten? Met het ruime assortiment wenskaarten is er voor ieder moment een passende kaart.

Goede reis kaarten sturen in vier stappen

Kies een kaart uit de collectie goede reis kaarten, schrijf een persoonlijke boodschap voor degene die je zo gaat missen en adresseer je reiskaart. Hallmark regelt de rest! Weet je wanneer de reis gepland is of wanneer de vakantieganger(s) op vakantie gaan? Zet je goede reis kaart alvast klaar op Hallmark.nl en kies een bezorgdatum. Wij zorgen ervoor dat je kaart op de juiste datum bezorgd wordt, zodat de kaart nog op tijd is voordat de reizigers aan hun vakantie of reis gaan beginnen. Met een vakantiekaart laat je nog even weten dat je aan de vakantiegangers denkt voor hun vertrek. De voorpret begint met een échte kaart op de deurmat! En heb je leuke foto’s van je jouw vakantie? Kies dan één van onze toffe fotokaarten.

Wie wens jij een fijne reis?

Iemand een hele fijne reis wensen? Stuur een XL of XXL formaat kaart. Nóg groter verrassen? Verstuur dan een leuk cadeautje bij je goeie reiskaart! Zoals lekkere chocolade of een beautypakket met mini’s voor onderweg. Alle kaarten van Hallmark zijn van de beste kwaliteit. Betaling van je fijne reiskaarten vindt plaats in een veilige omgeving. Online wenskaarten versturen om iemand een goede reis of vakantie te wensen was nog nooit zo gemakkelijk. Maak je vakantiekaarten extra persoonlijk door vakantiekiekjes en vakanties decoraties toe te voegen aan de reiskaart! Geef de reizigers het ultieme vakantiegevoel met de zonnigste decoraties. Bekijk ook eens onze Welkom thuis kaarten en Zomaar kaarten.